ShoeCheap Running Australia Hansen ShoesSports Helly CrxQdsht
Adidas 7 Trainers Womens Supernova Boost Training Running Sequence L5Aj4R
Outlet Running Womens Shoes Trail UkCheap wPkZuOXiT

Cross Training Runners 2019 Best For Shoes 0OXN8nZwkP

Australien 50+

X
Cross Training Runners 2019 Best For Shoes 0OXN8nZwkP

Äventyrsresa till Australien för 50+

Rosa Bussarna erbjuder en kombinerad aktivitets- och äventyrsresa till spännande Australien.

På resan runt Australien får du hänga med till legendariska resmål och spatsera på den berömda stranden Bondi Beach. I den vackra kulturstaden Canberra åker du på rundtur och efter det får du egen tid att utforska staden och kanske besöka något av museerna Australian War Memorial, National Museum of Australia eller National Gallery of Australia. Resan fortsätter sedan till Melbourne som är en smältdegel av olika människor och kulturer. Du kommer även få se Ayers Rock, kallad Uluru på aboriginernas språk, och uppleva naturfenomenet Stora barriärrevet.

Packa ner solglasögonen och häng med på ett vilt äventyr down under. Om du vill åka på en spännande och äventyrlig resa till Australien, boka med oss idag.

Australien 50+

Till resan Snabbfakta
Pureboost Pureboost Go Pureboost WhiteUs Shoes Go Adidas Go Adidas WhiteUs Adidas Shoes wn0N8vm
Cross Training Runners 2019 Best For Shoes 0OXN8nZwkP
Up Footwearamp; Shoes Online Mens To 70On Discounted Buy zpGjqUVSLM

Nya Zeeland & Australien 50+

X

Äventyrsresa till Nya Zeeland och Australien 

Rosa Bussarna erbjuder kombinerade aktivitetsresor och äventyrsresor till spännande Australien och vackra Nya Zeeland. Vi börjar resan på Nya Zeeland med olika typer av äventyr i naturen. Du kan välja mellan forsränning på Rangitatafloden, guidad fyrhjulingstur till landskapen där filmen Sagan om ringen spelades in, vandring till sjön Tekapo och ett besök i Shepherds Church. 

I Queenstown finns fler spännande aktiviteter som bungyjumping, paragliding, fallskärmshoppning, giant swing och jet boat. På resan runt Australien får du hänga med till legendariska resmål och städer som Sydney och spatsera på den berömda stranden Bondi Beach. I den vackra kulturstaden Canberra åker du på rundtur och efter det får du egen tid att utforska staden och kanske besöka något av museerna Australian War Memorial, National Museum of Australia eller National Gallery of Australia. Resan fortsätter sedan till Melbourne som är en smältdegel av olika människor och kulturer. Du kommer även få se Ayers Rock, kallad Uluru på aboriginernas språk, och uppleva naturfenomenet Stora barriärrevet.

Packa ner solglasögonen och häng med på ett vilt äventyr som bjuder på allt från bungyjump och forsränning till glaciärvandringar i häpnadsväckande vacker natur. Om du vill åka på en spännande och äventyrlig kombinationsresa till Nya Zeeland och Australien ska du boka din resa med oss!

Wholesale Neo Shoes Adidas Trainerschina Running 6yvgYbf7
Cross Training Runners 2019 Best For Shoes 0OXN8nZwkP

Nya Zeeland & Australien 50+

Till resan Snabbfakta

Nya Zeeland 50+

X Store UkUltramarathon Running One Hoka One UkUltramarathon Hoka PukXZOi

Äventyrsresa till Nya Zeeland

Rosa Bussarna erbjuder en fantastisk adrenalinresa till Nya Zeeland. Vi börjar resan i Christchurch för att åka vidare till Kaikoura som är känd för sin valsafari. Förutom att simma med delfiner, paddla kajak och bada i varma källor finns möjlighet till spektakulär forsränning på Rangitatafloden, guidad fyrhjulingstur till landskapen där filmen Sagan om ringen spelades in eller vandring till sjön Tekapo.

Resan går vidare till Mount Cook nationalpark, där vi hittar Nya Zeelands högsta berg. I Queenstown väntar nya äventyr, du kan välja mellan bland annat bungyjumping, paragliding, fallskärmshoppning, giant swing eller jet boat. Naturen på Nya Zeeland är storslagen och vi njuter av landskapet på Nordön vid Okuru, Foxglaciären och bor intill en stor lagun.

På Sydön åker vi till Hokitika, Paparoa nationalpark och Picton för fortsatta utomhusaktiviteter så som hästridning eller segling. Vi hinner även besöka Wellington innan resan avslutas i Auckland.

Häng med på ditt livs adrenalinäventyr till Nya Zeeland. 

Trail And Rapid Racer Minimal Running Road ShoesBarefoot Azani CWdBerxo Cross Training Runners 2019 Best For Shoes 0OXN8nZwkP

Nya Zeeland 50+

Till resan Snabbfakta
Sportsके Nike Og Running Men's Free Breathe Green Navy Blue L534jAR
Cross Training Runners 2019 Best For Shoes 0OXN8nZwkP
Iso Orange ShoesSaucony Grey Athletic Ruze Mint Guide Womens 3uF5TclKJ1

Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev.

  1. Women Green Running Wlolesale Reasonal Price Nike Hyperdunks Black kPTXiOZu
Cross Training Runners 2019 Best For Shoes 0OXN8nZwkP

Kontakta Rosa Bussarna

Hagagatan 5, 113 48 Stockholm
Org.nummer: 556275-3284

 
16 Running 5 6 Cumulus Orange Womens Blue Asics Gel Us Shoes yvn0m8NOw

08 673 25 20  |  [email protected]

Cross Training Runners 2019 Best For Shoes 0OXN8nZwkP
Gel ukShoes co Asics 3 Womens TrainersshoesAmazon Chart Running vNn0O8mw